Bliv leverandør

Dyrker du nogle af de lækreste brombær, som bliver tryllet om til den skønneste marmelade? Eller kender du en, der lever og ånder for sine kornmarker, som bliver malet til mel, og til sidst bagt til et brød fuld af smag?

Definitionen på en lokal vare er at den skal være produceret i Danmark og hovedsageligt bestå af danske råvarer. Varen kan dog godkendes, hvis der anvendes råvarer som ikke kan dyrkes i Danmark, hvis der er lagt et grundigt håndværksmæssigt præg på produktet.

Vil du gerne levere lokale varer til en enten en Kvickly, SuperBrugs eller Dagli'Brugs skal du kontakte butikken direkte og høre om de er interesserede i at føre jeres varer. Inden i kontakter butikken er der nogle krav til dig som leverandør og til dine varer, som du skal overholde. Læs mere her: http://cooplokalevarer.dk/leverandoer/

Vi er i øjeblikket ved at udvikle et koncept , der tilgodeser små producenter, hvor man som producent kan oprette sig som leverandør hos vores samarbejdspartner, Råhandel. Råhandel er en online markedsplads, hvorfra vores butikker kan gå ind og bestille lokale varer fra deres nærområde.  Læs mere her: https://velkommen.raahandel.dk/til-producenten 

På nuværende tidspunkt er konceptet oppe at køre i det størstedelen af Sjælland og vi arbejder på at dække flere områder af Danmark i 2020.

 

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at skrive eller ringe til:

Proceskonsulent Hanna Schaldemose

Mail: hanna.schaldemose@coop.dk
Tlf.: 43863542

Coop Danmark A/S
Roskildevej 65
2620 Albertslund