Pasta med Ramsløg

Bornholmsk Pasta med Ramsløg

God pasta med friske danske økologiske æg, hjemmelavet bornholmsk durumhvede kun tilsat lækre krydderier giver en smagsoplevelse ud over det sædvanlige. Pastaen udmærker sig i både smag, bid og højt proteinindhold. Pastaen har vundet Børsens Fødevarediplom for bedste smag og kvalitet. Det høje proteinindhold betyder, at mæthedsfornemmelsen indfinder sig langt hurtigere, end normalt. I en pakke med 250 g. er der rigelig pasta til 4 personer.

Kan købes på Bornholm samt i udvalgte butikker rundt omkring Danmark samt på Coop.dk/mad

Om producenten

På Frennegård, lige udenfor Svaneke, dyrker landmand Finn Harild bornholmsk durumhvede, som det eneste sted i Danmark. Durumhvede er en hård hvedesort, der primært dyrkes i Italien til pasta. Den bornholmske durumhvede er samme fine kvalitet og den laves til gourmet pasta i gårdens pastaproduktion, der drives af hustruen Susanne Bloch. Pasta skal have bid og smag, og det drejer sig i høj grad om konsistens og gode råvarer.

God kvalitetspasta kommer også fra Danmark