Pasta Naturel

Bornholmsk Pasta Naturel

God pasta med friske danske økologiske æg, hjemmelavet bornholmsk durumhvede kun tilsat lækre krydderier giver en smagsoplevelse ud over det sædvanlige. Pastaen udmærker sig i både smag, bid og højt proteinindhold. Pastaen har vundet Børsens Fødevarediplom for bedste smag og kvalitet. Det høje proteinindhold betyder, at mæthedsfornemmelsen indfinder sig langt hurtigere, end normalt. I en pakke med 230 g. er der rigelig pasta til 4 personer.

Kan købes på Bornholm og i udvalgte butikker rundt omkring i Danmark eller på Coop.dk/mad

Om producenten

På Frennegård, lige udenfor Svaneke, dyrker landmand Finn Harild bornholmsk durumhvede, som det eneste sted i Danmark. Durumhvede er en hård hvedesort, der primært dyrkes i Italien til pasta. Den bornholmske durumhvede er samme fine kvalitet og den laves til gourmet pasta i gårdens pastaproduktion, der drives af hustruen Susanne Bloch. Pasta skal have bid og smag, og det drejer sig i høj grad om konsistens og gode råvarer.

God kvalitetspasta kommer også fra Danmark